fbpx
Azi: 2 octombrie, 2022 / 10:58 pm

9 motive pentru care site-ul tău WordPress necesită întreținere

Funcțiile și caracteristicile robuste ale WordPress au luat cu asalt întreaga lume. Datorită funcțiilor sale avansate, majoritatea firmelor adoră această platformă.

Dar de fiecare dată când progresezi cu ea – ți se atribuie responsabilități care țin de excelență.

WordPress este utilizat de 64,2% din toate site-urile web cu un sistem de gestionare a conținutului pe care îl cunoaștem. Acest lucru reprezintă 43,0% din toate paginile web.

Site-urile web WordPress sunt create de dezvoltatori care folosesc o combinație de mai multe teme, plugin-uri și așa mai departe. Nu este un software static. Acesta este motivul pentru care trebuie să efectuați întreținerea site-ului web WordPress.

Doar acest pas va menține site-ul dvs. web sigur și sincronizat. Chiar și un site web WordPress vechi are nevoie de întreținere.

Site-ul dvs. poate funcționa corect și poate părea atractiv. Cu toate acestea, dacă nu îl gestionați în mod activ, veți suferi o pierdere severă. Google vă poate exclude din rezultatele căutărilor sau gazda vă poate suspenda pentru malware.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre WordPress este că nu necesită o întreținere regulată din partea dumneavoastră. Este dezvoltat în mod activ și primește actualizări regulate din partea comunității de dezvoltatori. Aceste actualizări se referă la cod, temă, pluginuri și așa mai departe.

Actualizările se referă în mare parte la funcționarea fără cusur și la securitatea WordPress. Ar trebui să fie implementate imediat pentru a elimina vulnerabilitățile de securitate, pentru a spori performanța site-ului și pentru alte beneficii.

Hackerii v-ar putea viza cu ușurință dacă vă ia mult timp să le actualizați.

9 motive pentru care site-ul tău WordPress are nevoie de întreținere

Să analizăm cele 9 motive principale pentru care site-ul dvs. WordPress are nevoie de întreținere.

1. Creșteți securitatea site-ului

Înainte de toate, securitatea este principalul motiv pentru care site-ul dvs. WordPress necesită actualizări și întreținere. La fiecare 39 de secunde, un site WordPress este atacat, iar manipulatorii reușesc să fure 75 de înregistrări.

Nu-i așa că este descurajant?

Pentru că este open source, atacatorii descoperă mereu noi modalități de a obține acces la un site.

2. Îmbunătățiți experiența utilizatorului

Site-ul web al unei companii are puterea de a face o impresie de durată asupra unui client, iar dacă această impresie este pozitivă sau negativă depinde de o varietate de elemente.

Cum veți ști dacă utilizatorii dvs. au cea mai bună experiență posibilă? Puteți utiliza abordarea testării divizate pentru a examina datele pentru paginile dvs.

3. Îmbunătățiți performanța site-ului web

Cel mai important motiv pentru întreținerea site-ului este performanța și viteza. Dacă aveți un site WordPress care nu funcționează bine, pierdeți bani în favoarea concurenței.

În termeni simpli, fiecare vizitator care părăsește site-ul dvs. va merge pe un alt site și va plasa o comandă. Practic, este vorba de o reducere regulată a veniturilor și vânzărilor dvs.

Puteți închide această lacună prin îmbunătățirea întreținerii site-ului.

4. Backup-ul site-ului este esențial

Luați în considerare importanța acestui indicator. Are sens? Da, are!!!

Profesioniștii generează o copie de rezervă a site-ului înainte de orice actualizare sau întreținere. Aceasta va asigura că informațiile de pe site-ul dvs. sunt în siguranță. Dvs. sunteți la conducere, prin urmare, trebuie să acționați rapid dacă site-ul dvs. web ia o cale greșită.

Un bun suport WordPress vă poate ajuta să faceți o copie de rezervă a site-ului dvs. web mai eficient.

5. Temele și pluginurile trebuie actualizate

Temele și pluginurile dvs. ar trebui să fie actualizate în mod regulat. Actualizările și întreținerea temelor și a pluginurilor au ca rezultat îmbunătățirea funcționalității și a performanței.

Este esențial să le actualizați, deoarece acestea pot include defecte de securitate. Acestea sunt corectate automat ca urmare a actualizărilor.

6. Mențineți sănătatea site-ului web

Crawlerele motoarelor de căutare din spate filtrează paginile online. Aceștia vor indexa pagina dvs. pentru utilizatori.

Un site web sănătos are optimizări, copii de rezervă și linkuri funcționale. Dacă site-ul dvs. conține pagini cu erori 404, backlink-uri inexacte și pagini care se încarcă lent, ar putea să îi submineze reputația.

Este esențial să evaluați sănătatea site-ului dvs. WordPress. Dar întrebarea esențială este: „Cum?”. Iată câteva lucruri pe care să le analizați:

 • Copii de rezervă ale site-ului dvs. în mod regulat.
 • Site-ul pentru restricții de stocare sau lățime de bandă. Verificați să vă asigurați că nu se află acolo.
 • Baza de date a site-ului dvs. este operațională.
 • Să nu existe link-uri rupte.
 • Să nu existe dificultăți cu viteza de încărcare a site-ului web.

7. Îmbunătățiți identificarea mărcii

Site-ul dvs. este prima impresie. Dacă site-ul dvs. nu are factorul WOW, veți avea o posibilitate scăzută ca utilizatorii să se gândească la dvs. în primul rând. Acest lucru va dăuna în cele din urmă imaginii mărcii.

Nu vă puteți îmbunătăți identificarea mărcii dacă site-ul dvs. este lent sau are mai multe probleme și greșeli. Acest lucru va necesita întreținere WordPress.

Întreținerea regulată va face ca site-ul dvs. să fie lipsit de erori, rapid și fiabil.

8. Îmbunătățiți generarea de venituri

Un site web cu un conținut atractiv și un design complet funcțional are o rată de respingere scăzută. Aceasta sugerează că îi atrageți pe internauți să vă viziteze mai des. Un site web fantastic, cu un rating puternic, va atrage utilizatori de înaltă calitate.

Potrivit surselor, vizitatorii pot fi ușor convertiți în lead-uri devotate. Întreținerea în mod regulat asigură venituri și activități recurente.

9. Cheltuiți mai puțini bani

Întreținerea regulată a site-ului dvs. WordPress înseamnă că sunt reduse la jumătate costurile dvs. .

Să presupunem că aveți un vehicul. Va provoca o problemă dacă îl conduceți frecvent, dar nu îl întrețineți? Da, o va face!!! Mașina dumneavoastră cu patru roți va înceta să mai funcționeze.

În mod similar, site-ul dvs. WordPress are nevoie de întreținere frecventă. Acesta va fi mai puțin costisitor.

Când este necesară întreținerea site-ului WordPress?

întreținerea site-ului WordPress

WordPress este scalabil, adaptabil, reglabil și fantastic. Puteți adapta platforma la specificațiile dvs. Vă oferă o experiență unică.

Cu toate acestea, site-urile WordPress, ca orice altă soluție tehnologică, necesită îngrijire și întreținere. Dacă acest lucru nu se face, poate duce la:

 • Pierderea traficului.
 • Alungarea clienților.
 • Pierderi financiare reale.

Semne de avertizare că site-ul tău WordPress are nevoie de întreținere

Mulți proprietari de site-uri web WordPress ratează steagurile roșii și semnalele. Un site web merită o atingere profesională. Nu este simplu să susții și să excelezi în lumea digitală.

Site-ul se încarcă lent

Dacă site-ul dvs. are nevoie de mult timp pentru a se încărca, acesta este un indicator solid că trebuie întreținut. Dificultatea ar putea fi cauzată de o varietate de factori. Pentru a îndrepta lucrurile, trebuie să efectuați o diagnoză completă a site-ului dumneavoastră.

Cele mai frecvente cauze ale unui site sau ale unei pagini care se încarcă lent sunt:

 • Fără CDN: Dacă un site se străduiește pentru trafic internațional pe serverul real unde este găzduit conținutul, este posibil să dureze mai mult timp pentru a se încărca. O rețea CDN de servere răspândite ajută la reducerea distanței de informații necesare și a timpului de încărcare a paginilor. Ca urmare, asigurați-vă că aveți CDN pentru site-ul WordPress al companiei dvs.
 • Pluginuri: Dacă ați instalat prea multe pluginuri sau dacă acestea nu au un cod corespunzător, ar putea crea dificultăți de performanță.
 • Cod neminificat: Codul HTML, CSS și JavaScript al pluginurilor și temelor se poate aglomera cu informații (necesar).
 • Imagini mari: Aveți fotografii de mari dimensiuni pe site-ul dumneavoastră? O experiență de utilizare decentă și SEO trebuie să găsească un echilibru între calitatea și dimensiunea imaginilor. Dacă site-ul dvs. are o mulțime de fotografii și nu utilizați lazy loading, problema s-ar putea agrava și mai mult.
 • Găzduire partajată: Găzduirea partajată este un serviciu de găzduire web cu costuri reduse. Este o alegere populară pentru site-urile DIY și pentru afacerile mici. Atunci când volumul de trafic crește, prezintă probleme. Ca urmare, este posibil ca paginile web să se încarce lent.

Poziționarea slabă în SERP (Search Engine Results Pages)

Ar putea exista mai multe cauze pentru o poziție proastă în SERPs. Suntem cu toții conștienți de faptul că reglementările motoarelor de căutare se schimbă în mod regulat.

Dacă lucrați la SEO (Search Engine Optimization) cu atenție (în conformitate cu liniile directoare) și nu vedeți rezultate suficiente, s-ar putea să se datoreze unor defecte tehnologice ascunse.

Aceste deficiențe ar putea avea un impact negativ asupra performanței site-ului dvs. web.

Trebuie să vă contactați furnizorul pentru mai multe informații cu privire la aceste dificultăți.

Administratorul site-ului care nu are cunoștințe tehnice

Un administrator sau un proprietar de site care nu cunoaște tehnologia va trebui să se ocupe de probleme cum ar fi:

 • Trafic uriaș.
 • Cerințe tehnice ridicate.
 • O mulțime de conținut.
 • Indiferent, chiar și cele mai elementare site-uri web necesită actualizări regulate, întreținere și copii de rezervă.

Un site web poate avea provocări precum backup-uri inconsistente, încărcare slabă și așa mai departe. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să obțineți asistență WordPress de la o companie eminentă. Acestea vă vor oferi soluții imediate pentru site-ul dvs. web.

Alte semne care sunt similare

 • Actualizările care se adună.
 • Plugin-uri care nu funcționează.
 • Backup-ul este neregulat.
 • Designul este învechit.
 • Erori aleatorii ale site-ului web.

Așadar, nu vă mai puneți utilizatorii în dificultate. Este timpul să obțineți întreținerea site-ului dvs. WordPress.Logo - JustWeb

Sunteți interesați de crearea unui website? Aveți nevoie de marketing digital sau servicii SEO pentru site-ul dumneavoastră? JustWeb este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
  0Comments

  No Comment.