fbpx
Azi: 4 octombrie, 2022 / 5:22 pm

DEZVOLTARE ȘI CREARE SITE-URI WEB

Creare Site Web
Servicii & Soluții

Serviciile noastre inovatoare de creare site web vă ajută să (re)definiți imaginea companiei pe internet. Îmbinarea de stil și tehnologie pe care o oferim, împreună cu expertiza noastră, permite afacerii dvs. să prospere online.

creare site web - JustWeb -

CREARE SITE WEB EFICIENT

Un site web stabilește o experiență digitală unificată pentru afacerea dvs.

Site-ul web este o extensie naturală a poveștii brandului și dă tonul prezenței online.

Designul site-ului web oferă o perspectivă valoroasă asupra scopului și calității companiei. Estetica, utilitatea și tehnologia de ultimă generație se întâlnesc în designul unui site web.

DESIGN RECEPTIV

Site-urile web sunt responsive pe toate dispozitivele.

OPTIMIZAREA MOTOARELOR DE CĂUTARE

Site-uri sunt optimizate astfel încât utilizatorii să vă găsească afacerea pe online.

CUSTOMIZARE UȘOARĂ

Sistemul de gestionare a conținutului este personalizat, astfel încât să puteți modifica site-ul web.

SECURITATE

Actualizarea completă a site-ului web și aplicarea măsurilor de securitate vor preveni orice incident neplăcut.

PACHETE DEZVOLTARE WEBSITE ȘI REALIZARE MAGAZINE ONLINE

Un site web este mai mult decât o simplă structură statică; este un spațiu de lucru pentru contactul cu publicul larg - clienți, parteneri și vizitatori.

AVANTAJELE OFERTEI NOASTRE

 • Design-ul personalizat este bazat pe nevoile și activitățile clientului
 • Arhitectura site-ului este optimizată pentru a facilita navigarea acestuia
 • Sunt implementate funcționalitățile solicitate
 • Posibilitățile de dezvoltare a site-ului sunt nelimitate
 • Oferim poziționare îmbunătățită în rezultatele motoarelor de căutare Google și Bing
 • Sloganul și brandul firmei sunt oglindite în design și sunt ușor de înțeles de către vizitatori
 • Consultanța este GRATUITĂ

CREĂM SITE-URI PERSONALIZATE!

 • Un design unic care promovează brandul afacerii
 • Panou simplu de gestionare a conținutului
 • Integrarea animațiilor în paginile web, în galerii foto și/sau video
 • Formular de contact și/sau alte formulare
 • Sectiune pentru știri sau blog
 • Google Maps și modulele suplimentare, incluse la cerere
 • Internaționalizarea site-ului web
 • Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) on-page și/sau off-page

Creare Site Web-justweb

Dezvoltare WebSite

De ce să alegeți JustWeb pentru crearea site-ului web?

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Abordăm fiecare proiect cu o dedicare de nezdruncinat pentru un design frumos și concentrat, pentru legături semnificative și pe termen lung cu clienții.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Suntem aici pentru a vă sprijini în orice fel, formă și după ce produsul dvs. este dezvoltat și funcțional: întreținerea site-ului web, optimizarea SEO, securitatea sporită, noile caracteristici – orice doriți. Suntem de partea dvs. și vom fi alături până la final.

CONTACTAȚI-NE AZI

Să începem
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.
Abilități de CREARE site-uri web fiabile.

Pentru că lucrăm în interesul dumneavoastră, puteți avea încredere în noi ca partenerul dumneavoastră ideal de soluții de creare site web.

După cum știți, o creare site web este o componentă esențială a mărcii dumneavoastră. Prima etapă în conceperea unui site web este de a descoperi și de a înțelege marca dumneavoastră, cerințele afacerii și alte elemente vitale. Elaborăm o strategie de proiect detaliată și un calendar pentru creare site web.

Pentru a începe, încercăm să înțelegem toate obiectivele organizației și ale mărcii dumneavoastră. După ce efectuăm o cercetare de piață și o analiză amplă a rivalilor și a sectorului dvs., construim un plan de lansare a site-ului web personalizat și de mare succes.

Ne asigurăm că oferim o interfață de utilizator în plus față de UX. Ne străduim să dezvoltăm o experiență simplă și fără cusur, care să ghideze clienții prin site-ul dvs. web pentru a obține o conversie optimă și succesul companiei pe termen lung.

Pentru a asigura crearea unui site web, trebuie să vă implicați într-un design web adecvat. Echipa noastră digitală vă ajută să livrați componente sofisticate de design modern personalizat care să asigure creșterea afacerii și mai multe conversii.

Echipa noastra de creare site web care folosește un design atractiv și coduri, metode și tehnologii personalizate de înaltă calitate pentru a crea o experiență digitală convingătoare pentru compania dumneavoastră.

Pentru a garanta că prezența dvs. digitală este profesionistă și de impact, echipa noastră calificată face teste și verificări extinse privind funcționarea, performanța și securitatea. Procedura noastră de asigurare a calității este riguroasă pentru a ne asigura că lansarea site-ului dvs. este perfectă.

Lucrăm cu companii cu viziune de viitor pentru a construi experiențe digitale de ultimă generație. Haideți să ne întâlnim.

JustWeb creaza site-uri web de prezentare unice și eficiente care vă exprimă brandul, îmbunătățesc ratele de conversie și optimizează veniturile pentru a vă ajuta afacerea să crească și să își atingă obiectivele.

Scopul nostru în crearea unui site de prezentare este de a sublinia valoarea pe care o marcă o oferă clienților și partenerilor săi. Ne concentrăm asupra câtorva aspecte esențiale privind organizația, publicul său, mesajele de comunicare, funcționalitățile și modul de implicare cu site-ul web.

JustWeb este o renumită firmă românească de web design situată în București.

Echipa noastră este formată din web designeri și dezvoltatori web calificați, care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și framework-uri web. Ne străduim să creăm site-uri web care sunt distractive, semnificative și inovatoare pentru clienții noștri.

Creăm site-uri web mai inteligente, cu un design UI/UX extrem de util și site-uri web de înaltă performanță care sunt puternice, sigure și ușor de utilizat.

Ne transformăm creativitatea în inovație. JustWeb oferă servicii de web design ideale și eficiente pentru a satisface cerințele clienților și obiectivele corporative.

Soluțiile noastre complete de creare site asistă clienții noștri în aprinderea afacerilor lor.

JustWeb este cea mai bună firmă de creare site-uri web din Bucuresti, unde așteptările sunt îndeplinite cu strălucire. Pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor clienților noștri, folosim experiența noastră tehnologică și abordarea de înalt nivel.

Credem în oferirea clienților noștri valoroși cu site-uri web SEO-friendly. JustWeb oferă creare site-ului web un aspect profesional, în concordanță cu cel al concurenței. Proiectele noastre consolidează identitatea clientului.

Considerăm că procesul de design se referă la modul în care oamenii folosesc lucrurile în viața de zi cu zi și la căutarea unor soluții clare, oneste și benefice.

Oferim creare site-uri web responsive care pot fi accesate de pe orice dispozitiv.

Echipa noastră integrează toate serviciile companiei într-un site web prietenos pentru mobil. Atunci când un site web este optimizat pentru un client, compania câștigă un număr mare de potențiali clienți.

Serviciile noastre flexibile de design de creare site-uri în Bucuresti pot asigura impresiile și implicarea clienților.

Optimizarea pentru motoarele de căutare este o componentă esențială a creării unui site web.

Noi creăm site-uri web SEO-friendly pentru clienții noștri. Poziții mai bune în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare și mai mult trafic pe site-ul dvs. sunt extrem de benefice pentru afacerea dvs.

Oferim design-uri care sunt simple pentru motoarele de căutare pentru a fi înțelese și de încredere.

Am început să creăm site-uri web pentru organizații și branduri în 2021 și acum avem experiența, priceperea și inovația disponibile pentru următorul proiect de design și creare site-uri web, fie că este vorba de un simplu pachet de site-uri web, un site web corporativ sau de asociație de înaltă performanță sau o aplicație web complicată.

Provocarea de astăzi în materie de creare site-uri web este de a găsi un echilibru între formă și fond. Forma aderă la standardele de utilizare web, design și flux, toate acestea lucrând împreună pentru a face ca o vizită web să fie mai plăcută.

Pentru ca un vizitator al site-ului să „asimileze” esența organizației dvs. și a ofertei sale de valoare, trebuie să aveți o navigare simplă, un mesaj puternic al companiei în locul potrivit și materiale care să fie fragmentate.

Forma este diferența dintre ceva familiar și ceva nou.

Valoarea intelectuală a conținutului este denumită substanță.

Este de folos? Este atrăgător?

Este demn de luat în seamă și comunică informații pe care vizitatorul web nu le știa înainte de a intra pe site?

Există o distincție semnificativă între un „site web” și o „prezență web”. Un site web este un serviciu.

Forma este neglijată și abandonată atunci când nu există conținut.

Pentru a crea o experiență convingătoare pentru vizitatorii online și pentru a depăși concurența, site-urile web de calitate trebuie să cuprindă atât forma, cât și fondul, într-o manieră prietenoasă pentru SEO.

Dacă site-ul web al unei companii trebuie să funcționeze ca o platformă de furnizare de valoare, experiența utilizatorului trebuie să se extindă dincolo de elementele vizuale uimitoare, de la wireframe-ul paginii de start până la tweet-ul final.

Achiziționați un nou design de site web prietenos cu mobilul.

Designerii noștri de site-uri web de la JustWeb au ani de experiență în proiectarea de site-uri web unice pentru o gamă largă de întreprinderi din întreaga țară. Fiecare dintre designerii noștri profesioniști are un portofoliu divers de clienți naționali și locali.

Suntem încântați să oferim servicii de proiectare și creare site-uri web atât pentru site-uri business-to-business, cât și business-to-consumer. Suntem întotdeauna încântați să ajutăm persoanele care au nevoie de un site web personal, în plus față de întreprinderile în creștere și start-up-uri.

Echipa noastră creează site-uri web atractive care atrag trafic și îmbunătățesc vânzările, ținând cont în același timp de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) și de obiectivele companiei dumneavoastră. Designerii noștri web din Buucuresti au creat o gamă largă de site-uri web care generează rezultate, de la site-uri mari de comerț electronic la întreprinderi mai mici de tip boutique.

Problema actuală în materie de design de site-uri web este găsirea unui echilibru între formă și fond.

Forma aderă la standardele de utilizare a site-ului, la design și la flux, toate acestea lucrând împreună pentru a face ca o vizită pe internet să fie mai plăcută.

Pentru ca un vizitator al site-ului să „asimileze” esența organizației dvs. și a ofertei sale de valoare, trebuie să aveți o navigare simplă, un mesaj puternic al companiei în locul potrivit și materiale care să fie fragmentate. Forma este diferența dintre ceva familiar și ceva nou.

Valoarea intelectuală a conținutului este denumită substanță. Este de folos? Este atrăgător? Este demn de luat în seamă și comunică informații pe care vizitatorul web nu le știa înainte de a intra pe site? Există o distincție semnificativă între un „creare site web” și o „prezență web”. Un site web este un instrument.

Forma este neglijată și abandonată atunci când nu există conținut.

Pentru a crea o experiență convingătoare pentru vizitatorii online și pentru a depăși concurența, creare site-urile web de calitate trebuie să cuprindă atât forma, cât și fondul, într-o manieră prietenoasă pentru SEO.

Dacă site-ul web al unei companii trebuie să funcționeze ca o platformă de furnizare de valoare, experiența utilizatorului trebuie să se extindă dincolo de elementele vizuale uimitoare, de la wireframe-ul paginii de start până la tweet-ul final.

Dezvoltarea si Creare site web

Vom îmbunătăți aspectul general al site-ului dvs. web, precum și performanța cu timpi de încărcare rapizi în cadrul unui CMS (Content Management System) care este la fel de simplu de editat ca un document Word.

Creare Site-ul dvs. ar trebui să fie distinctiv pentru afacerea dvs. și să permită vizitatorilor să exploreze toate ofertele dvs. de servicii cu un design de site web receptiv pentru mobil care funcționează pe toate dispozitivele.

Scopul designului web modern este de a obține eleganță prin simplitate. Nu trebuie să suprasolicitați consumatorul înghesuind totul deasupra pliului.

Permiteți consumatorilor să navigheze în interiorul experienței de defilare cu care s-au obișnuit după ce au petrecut toată ziua pe Facebook și Instagram. Folosim date și analize pentru a dezvolta cea mai bună UX (User Experience) pentru ca firma dvs. să se extindă și să crească online.