fbpx
Azi: 4 octombrie, 2022 / 3:52 pm

ADMINISTRARE SITE WEB

Soluții eficiente de administrare și întreținere ale site-urilor web.

Facem lucrurile mai ușoare prin faptul că ne ocupăm de toate nevoile dvs. de administrare a site-ului web, permițându-vă să economisiți timp și efort, astfel încât să vă concentrați pe afacerea dvs.

administrare site web - Justweb.ro

Administrare site web

Beneficiile serviciilor de administrare și întreținere ale site-urilor web.

Atunci când lăsați administrarea și întreținerea site-ului web în grija echipei calificate JustWeb, puteți să vă odihniți și să faceți site-ul să lucreze pentru dvs.

În plus, cu o administrare adecvată, obțineți un trafic esențial care vă va menține în partea de sus a paginilor de rezultate ale motoarelor de căutare. Cu alte cuvinte, o clasare și o funcționalitate excelentă vă ajută să convertiți în mod constant vizitatorii în clienți.

Securitatea site-ului web

Pentru a asigura un grad ridicat de securitate, menținem toate componentele site-ului dvs. actualizate. De asemenea, monitorizăm în mod regulat site-ul web pentru malware și alte riscuri.

Optimizarea motoarelor de căutare

Legăturile rupte, viteza redusă și greșelile de scriere pot avea o influență negativă asupra SEO-ului site-ului. Examinăm periodic site-ul dvs. pentru identificarea și soluționarea impedimentelor SEO.

Analizele privind vizitatorii

Informațiile sunt importante. Vă oferim statistici lunare care includ date despre audiență, pe care le folosim apoi pentru a vă optimiza SEO.

Copii de rezervă zilnice

Facem copii de rezervă ale site-ului dvs. web la fiecare 24 de ore pentru a-l proteja de erori tehnice. Accesați-le oricând aveți nevoie de ele.

Monitorizarea timpului de funcționare

Consecvența este importantă pentru clienți. De aceea, monitorizăm și protejăm site-ul dvs. web împotriva întreruperilor de serviciu, a timpilor de nefuncționare și a vitezei slabe de încărcare.

Întreținere onestă

Transparența este importantă pentru noi. La JustWeb, oferim rapoarte lunare ale activității noastre de întreținere a site-ului dvs., astfel încât să știți exact ce se întâmplă.

Planuri de administrare site-uri web

Consultați opțiunile noastre avantajoase de administrare și întreținere ale site-urilor web.

MENTENANȚĂ DE BAZĂ

 • Actualizări ale plugin-urilor și temelor
 • Backup-uri ale site-ului web
 • Monitorizarea timpului de funcționare
 • Monitorizarea poziționărilor SEO
 • Raport de activitate

MENTENANȚĂ AVANSATĂ

 • Actualizări ale plugin-urilor și temelor
 • Backup-uri ale site-ului web
 • Monitorizarea timpului de funcționare
 • Raport de activitate
 • Întreținere personalizată

administrare site web

ADMINISTRARE SITE WEB

Un site web bine întreținut face vizitatorii să revină.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Site-ul web al companiei dvs., ca și automobilul dvs., are nevoie de întreținere și ajustare periodică. Fără acestea, site-ul dvs. web va începe să pară învechit și poate dezvolta probleme din cauza schimbărilor mediului tehnologic, printre altele.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Modificarea layout-urilor curente, a antetelor, a subsolurilor și a scripturilor poate fi o sarcină dificilă. Vă putem actualiza și ajusta site-ul, de la simple modificări de aspect până la o revizuire totală a designului web, pentru a vă atinge obiectivele.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Rămâneți în siguranță și în control, menținând toate temele și plugin-urile la zi. Ne asigurăm că toate modificările de design și funcționalitatea sunt luate în considerare, astfel încât site-ul să funcționeze fără probleme.

CONTACTAȚI-NE

Să începem
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.

Administrare site web

Aveți probleme cu site-ul dvs. web? Aveți probleme în a vă menține materialul proaspăt pentru vizitatorii recurenți? Designerul dvs. existent vă ignoră cererile de asistență? Suntem aici pentru a vă ajuta.

JustWeb oferă servicii economice de administrare site web si întreținere a site-ului web pentru a vă menține site-ul și conținutul la zi.

Economisiți timp prin faptul că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la administrare site web, mentenanță și întreținerea de securitate.

Aveți deja multe pe cap. Nu permiteți ca administrarea site-ului web și responsabilitățile de securitate ale site-ului dvs. web să vă distragă atenția de la activitățile zilnice ale companiei.

Oferim servicii de administrare site web, întreținere și asistență pentru site-urile web pe oră, pachete lunare de întreținere și asistență pentru site-urile web și servicii personalizate de webmastere adaptate la nevoile exacte ale companiei sau organizației dumneavoastră.

Pachetul nostru JustWeb > administrare site web include întreținerea și mentenanța de bază a site-ului web și sarcinile de securitate pe care proprietarii de companii trebuie să le efectueze în mod regulat pentru a menține integritatea site-ului lor web.

 • Copii de rezervă în fiecare zi, redundante – Copii multiple ale site-ului dvs. web sunt realizate la diferite momente ale zilei și stocate în siguranță în cloud.
 • Actualizări ale software-ului de bază și ale plugin-urilor – Actualizări ale programului dvs. de instalare WordPress și ale plugin-urilor aprobate de WP Engine în urma unor protocoale stricte.
 • Monitorizarea timpului de funcționare cu alerte SMS – În cazul în care site-ul dvs. web nu funcționează, echipa noastră de dezvoltare primește notificări instantanee prin SMS, ceea ce ne permite să luăm măsuri imediate.
 • Firewall pentru site-ul web – Filtrare continuă a intrărilor pentru a preveni posibilele viruși, atacuri DDoS, scripting cross-site și alte intruziuni nedorite care ar putea compromite integritatea site-ului dvs. web.
 • Filtrarea spam-ului din comentarii presupune moderarea comentariilor primite și eliminarea comentariilor de tip spam bot.
 • Curățarea bazei de date constă în curățarea periodică a bazei de date pentru a asigura o bună funcționare.
 • Rapoarte lunare – Oferim actualizări detaliate privind acțiunile noastre de administrare site web, mentenanță, întreținere și securitate de două ori pe lună.

Întreținere și administrare site web

Site-ul dvs. web actual are nevoie de material nou, de actualizări programate de rutină sau de o reparație? Aveți nevoie de pagini noi, de mai multă muncă SEO, de galerii actualizate sau de cuvinte cheie specifice vizate?

Când aveți nevoie de ceva modificat sau adăugat la site-ul dvs. web, dați-ne un telefon, trimiteți-ne un e-mail sau completați formularul de cerere de asistență și ne vom ocupa noi de asta.

Orice website, fie că este vorba de WordPress, GoMag, sau HTML obișnuit, necesită administrare site web regulată. Există mai multe motive pentru a planifica actualizări frecvente și pentru a reîmprospăta stilul site-ului dvs. web. Iată câteva dintre cele mai importante motive.

Schimbări în versiunea PHP – Compatibilitatea plugin-urilor – Securitate – Schimbarea versiunii WordPress – Formularele nu mai funcționează și alte lucruri.

Motivele enumerate mai sus sunt doar câteva dintre multele motive pentru care ar trebui să vă întrețineți site-ul web actualizat. Considerați site-ul dvs. web ca fiind un motor cu numeroase componente în mișcare; dacă una dintre ele cedează, motorul funcționează prost sau cedează în întregime.

Să fim sinceri unii cu alții. Materialul site-ului dvs. devine mai vechi pe zi ce trece. Acesta este un adevăr dovedit. S-ar putea să nu știți cum să îl schimbați sau să fiți prea ocupat. În ambele cazuri, site-ul dvs. web nu primește îngrijirea, dragostea și întreținerea de care are nevoie. Și așa stă, nu face nimic și suferă…

Noi vă putem ajuta. Din 2021, întreținem site-uri web, facem administrare site web și mentenanță pentru proprietarii de companii ocupate.

După ce proiectul dvs. de creare site web este finalizat, vă oferim administare site web, continuă pe măsură ce se fac modificări și adăugiri.

Serviciile noastre de administrare site web, mantenanta si întreținere a site-urilor web includ actualizări periodice ale site-ului web, asigurându-vă că materialele site-ului dvs. sunt în permanență actualizate. De asemenea, menținem la zi sistemele dinamice de gestionare a conținutului.

Noile grafice, fotografii, materiale media și pagini noi sunt actualizări comune, la fel ca și meniurile actualizate, revizuirile și adăugările de texte, campaniile de marketing, actualizările modulelor și plugin-urilor, actualizările sistemului de bază, îmbunătățirile de securitate, optimizarea motoarelor de căutare și orice altceva care încurajează vizitatorii să revină.

De asemenea, vă asistăm în rezolvarea oricăror probleme pe care le puteți avea. Avem o experiență vastă în dezvoltarea atât a site-urilor web bazate pe HTML, cât și a principalelor sisteme de gestionare a conținutului.

Cu corecții importante de securitate, integrare de conținut și întreținere generală, designerii și dezvoltatorii noștri pot face posibilă păstrarea administrare site web la zi.

Modalități prin care vă administram site-ul web la zi

Calendarul sau actualizări de evenimente
Includeți orice știri de ultimă oră sau evenimente planificate.
Includeți imagini, grafice, grafice și diagrame.
Rescrieri și îmbunătățiri ale textului
Refacerea și schimbarea fețelor site-ului
Menținerea site-ului la zi pentru consumatorii care se întorc.
Modificări și adăugiri de produse

De ce ar trebui să folosiți serviciul nostru de administrare site web?

Aveți la dispoziție profesioniștii noștri web oricând aveți nevoie de ei.
Nu este nevoie să aveți un designer web în cadrul personalului dacă apelați la noi.
Utilizăm coduri conforme cu W3C.
Nu este nevoie să vă învățați lucrătorii despre sistemele de gestionare a conținutului.
Timp de execuție rapid. Majoritatea solicitărilor sunt finalizate în termen de 24 până la 48 de ore.
Actualizări care sunt rentabile. Noile site-uri web sunt mai bine clasate în motoarele de căutare.
Aveți deja multe pe cap.
Editarea profesională asigură că site-ul dvs. își păstrează excelența.
Economic și practic

JustWeb este opțiunea profesioniștilor pentru administrare site web, all-in-one, la costuri reduse. Noi ne ocupăm de detalii, astfel încât dvs. și echipa dvs. să vă puteți concentra pe ceea ce știți să faceți cel mai bine: să vă conduceți afacerea!