Administrare și Mentenanță Site Web: Siguranță și Performanță


Administrare și mentenanță site web la nivel de expert cu JustWeb. Suntem soluția ta one-stop pentru un site care nu doar supraviețuiește, ci domină în lumea digitală. Cu o atenție la detaliu fără compromisuri, transformăm site-ul tău într-o forță de neoprit.

Dar ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă administrare și mentenanță proactivă care te ține mereu în joc, securitate de nivel înalt care îți oferă liniștea minții și strategii SEO care te plasează în centrul atenției. Obiectivul meu? Să îți asigur că site-ul tău este nu doar la zi și protejat, ci și un magnet pentru succesul tău în afaceri.


Administrare Site Web


Administrare Site Web Integrală: Mai Mult Decât Tehnică, Este Despre Creșterea Afacerii Tale


Un site web bine administrat nu este doar o "carte de vizită" digitală, ci un instrument strategic care îți propulsează afacerea. Ca expertul tău personal în servicii de administrare a site-urilor web, îți ofer mai mult decât administrare: îți ofer o viziune și un plan de acțiune pentru a-ți maximiza impactul online.

Ce primești?


 • Gestionarea Conținutului: Nu este vorba doar de actualizări, ci de a face site-ul tău o sursă de informații valoroase. De la articole de blog la descrieri de produse, totul este gândit pentru a te poziționa ca un lider în domeniu.

 • Analiza Concurenței: Nu te las în întuneric. Realizez analize detaliate ale concurenței pentru a-ți oferi un avantaj competitiv.

 • Optimizare Google My Business: Nu este doar despre a fi prezent online, ci despre a domina scena locală. De la gestionarea recenziilor la postarea de conținut relevant, mă asigur că ești vedeta locală online.
 • Audituri de Accesibilitate Web: Asigur că site-ul tău este nu doar frumos, ci și accesibil pentru toți, conform cu standardele actuale.
 • Design Grafic de Impact: Crearea de elemente vizuale care nu doar atrag atenția, dar și transmit mesajul tău, fie că este vorba de site-ul tău sau de campanii publicitare.

Mentenanță Site Web


Mentenanță Site Web: Fii la Zi și Protejat cu Expertul Tău de Încredere


În jungla digitală de azi, un site web care "doar funcționează" nu mai e de ajuns. Ai nevoie de un site care excellează, care e la fel de sigur pe cât e de eficient. Aici intervin eu, expertul tău personal în mentenanță web.

Ce îți ofer? Nu doar un set de instrumente, ci o strategie completă:


 • Actualizări: Nu doar că țin site-ul tău la zi, dar îl și fac imun la probleme. Software, conținut, totul actualizat pentru tine.
 • Securitate Robustă: Nu e vorba doar de securitate, e vorba de o armură digitală. Monitorizez și combat orice amenințare, astfel încât tu să poți dormi liniștit.
 • Audituri de Securitate: Nu las nimic la voia întâmplării. Efectuez audituri detaliate pentru a găsi și neutraliza orice vulnerabilitate înainte să devină o problemă. Pentru o perspectivă mai detaliată asupra importanței auditurilor de securitate, consultă acest ghid de la Mailchimp.
 • Optimizarea Performanței: Viteza contează. De aceea, analizez și optimizez fiecare aspect al site-ului tău pentru a-l face cât mai rapid și eficient.
 • Monitorizarea Performanței: Urmăresc performanța site-ului tău pentru a detecta orice fluctuații și a putea acționa în mod eficient când este necesar.
 • Suport Tehnic: Ai o problemă? O rezolvăm împreună, rapid și eficient. Sunt aici pentru tine, oricând ai nevoie.

Securitate Site Web


Securitate Web: Transformă-ți Site-ul într-o Fortăreață Digitală


Securitatea site-ului online nu este doar o opțiune, este o necesitate. Ca expertul tău de încredere, îmi asum responsabilitatea nu doar de a păzi, ci de a fortifica site-ul tău împotriva amenințărilor cibernetice, asigurând astfel integritatea și confidențialitatea datelor tale valoroase.

Ce îți ofer?


 • Monitorizare și Prevenire Proactivă: Folosesc tehnologii de ultimă oră pentru a detecta și neutraliza orice activitate suspectă înainte să devină o amenințare.
 • Scanări și Audituri Riguroase: Nu las nimic la voia întâmplării. Efectuez scanări de securitate și audituri detaliate pentru a identifica și remedia orice vulnerabilitate.
 • Criptare SSL: Protejez datele tale cu un certificat SSL, asigurând o conexiune sigură între server și utilizator.
 • Backup și Recuperare: În cazul nefericit al unui incident, am grijă să ai la îndemână soluții de backup și recuperare de date.
 • Actualizări de Securitate: Mă asigur că site-ul tău este blindat cu cele mai recente patch-uri de securitate și practici recomandate.

Optimizare Site Web


Optimizare Web: De la Vizibilitate la Conversii, Fă-ți Site-ul Irrezistibil


În peisajul digital de astăzi, un site web optimizat este cheia succesului. În calitate de consultantul tău de încredere, îți ofer un arsenal complet de tactici SEO pentru a transforma traficul web în oportunități de afaceri reale.

Serviciile noastre de optimizare a site-ului web includ:


 • SEO On-Page: Nu e vorba doar de cuvinte cheie, ci de a crea o experiență. Optimizez titluri, meta descrieri și structura URL-urilor pentru a face site-ul tău cât mai atractiv și eficient.

 • SEO Off-Page: Extindem influența brandului tău dincolo de site, construind link-uri și relații care îmbunătățesc autoritatea și vizibilitatea ta online.

 • Strategie SEO Integrală: Evaluez, planific și acționez. Ofer o strategie SEO cuprinzătoare care îmbină optimizarea on-page și off-page pentru a-ți maximiza impactul.

 • Analiză Competitivă: Îți ofer inteligența de care ai nevoie pentru a te poziționa strategic în fața concurenței.

 • Optimizare Tehnică: De la viteza de încărcare la compatibilitatea cu dispozitivele mobile, mă asigur că site-ul tău funcționează la parametri optimi.


Fă primul pas spre un site invincibil și eficient!

Pachete Administrare


Descoperă Pachetul Care Transformă Site-ul Tău într-o Mașinărie de Succes 

Site-ul web este o extensie naturală a poveștii brandului și dă tonul prezenței online.


Mihai Dragomir
Mihai Dragomir
2023-06-29
Servicii de calitate cu un personal foarte competent, toate ideile noastre au fost puse in practica de catre ei si chiar mai bine decat ne asteptam. Multumim frumos
Marius Burcea
Marius Burcea
2023-05-07
Alegerea perfectă pentru afacerea ta online! 👍 Colaborând cu JustWeb, am fost încântat de abordarea lor prietenoasă și profesionistă. Site-ul creat a fost atractiv din punct de vedere vizual și bine optimizat SEO, ceea ce a dus la o creștere a traficului și a numărului de clienți. Recomand cu încredere JustWeb pentru un parteneriat online de succes.
Aquaprotect System / Filtre Apa -Gabi-
Aquaprotect System / Filtre Apa -Gabi-
2023-05-02
Am avut recent plăcerea de a lucra cu JustWeb pentru a ne dezvolta site-ul și a ne îmbunătăți prezența online. Sunt extrem de mulțumit de rezultate și, prin urmare, le acord o recenzie de 5 stele, pe deplin meritată! Crearea site-ului web a fost o experiență plăcută, deoarece echipa JustWeb ne-a ținut la curent cu progresul și a fost mereu disponibilă pentru întrebări și ajustări. Site-ul web rezultat este elegant, ușor de navigat și perfect adaptat pentru a atrage și reține atenția clienților noștri. Recomand cu căldură JustWeb tuturor celor care caută o soluție completă de dezvoltare web și servicii SEO. Cu experiența, abilitățile și cunoștințele lor vaste, sunteți pe mâini sigure pentru a profita la maximum de puterea dumneavoastră digitală! Nu ezitați să îi contactați pentru a afla mai multe despre serviciile lor excelente. Succes!
alexandra dragomir
alexandra dragomir
2023-03-13
Am inceput colaborarea cu JustWeb anul trecut in luna iulie si in mai putin de 1 luna am avut site-ul gata, fuctional si cu relame; cu o intuitie fantastica, o colaborare atat de buna si facila, cu raspunsuri detaliate si prompte. Numai cuvinte de lauda si incurajez cu incredere colaborarea cu ei, nu veti fi dezamagiti! Raport excelent calitate -pret! Multumesc JustWeb si contez pe colaborarea voastra! Alexandra D. Marin
KARAMPASTELAS MICHALIS
KARAMPASTELAS MICHALIS
2023-03-12
JustWeb este pur și simplu minunat! Echipa este dedicată și profesionistă și a oferit soluții personalizate pentru afacerea mea. Site-ul meu arată fantastic, cu un design atractiv și modern, iar performanța SEO a crescut semnificativ. Sunt foarte mulțumit de serviciile pe care le-am primit, și recomand cu încredere JustWeb tuturor celor care doresc să își transforme afacerea într-un succes online.
Suport (acoperișuri-mansardări.ro)
Suport (acoperișuri-mansardări.ro)
2023-02-01
Am avut o experiență fantastică cu JustWeb pentru crearea site-ului meu și serviciile lor SEO. Echipa a fost extrem de utilă și profesionistă, răspunzând prompt la toate întrebările mele și oferindu-mi un sprijin constant. Site-ul meu arată fantastic și funcționează perfect, iar cu ajutorul serviciilor lor SEO, am observat o creștere semnificativă a vizibilității online. Recomand cu încredere JustWeb tuturor celor care doresc să creeze un site web de calitate sau să își îmbunătățească poziționarea în motoarele de căutare. Mulțumesc, echipa JustWeb! ⭐⭐⭐⭐⭐
bpadureanu
bpadureanu
2022-09-15
Am plăcerea de a lucra de peste un an și jumătate cu JustWeb. Sunt foarte atenți la detalii și au o experiență vastă în diverse domenii de creare și dezvoltare de site-uri web. Intenționez să continui să lucrez cu ei pentru mulți ani de acum încolo. Dacă aveți nevoie de un nou site web sau doriți să vă creșteți marketingul online, vă recomand să contactați JustWeb.
Marian Marin
Marian Marin
2022-09-11
JustWeb este fantastic! Aveam nevoie de un site web funcțional într-o săptămână, iar ei nu numai că au livrat, dar designul a fost EXACT ceea ce ne-am dorit! Au ales cele mai bune fotografii, videoclipuri și culori și le-au combinat într-un design impecabil. Atunci când au fost necesare modificări, au răspuns rapid, sunt foarte amabili și este foarte simplu să lucrezi împreună cu ei. Sunt încântat să colaborez cu aceștia pe măsură ce ne extindem afacerea!
Eugen Stanciu
Eugen Stanciu
2022-09-11
Colaborarea cu JustWeb a fost o experiență și un rezultat extraordinar!!! Au creat un nou site web superb pentru noi, iar lucrul cu ei a fost o plăcere. Au fost întotdeauna prompți, prietenoși și răbdători (în ciuda întrebărilor noastre de "începători" și a întârzierilor operaționale) și ne-au oferit sfaturi eficiente și sensibile pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele. Dacă aș putea, le-aș da 6 stele! 😊
george pirvu
george pirvu
2022-08-23
JustWeb m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește îmbunătățirea și optimizarea SEO a site-ului. Comunicarea a fost excelentă și ne-au ținut la curent cu fiecare pas al procesului.

 
JustWeb


Performanță și Securitate prin Administrare și Mentenanță Site

O Abordare Personalizată pentru un Site Web Invincibil


În universul online, prima impresie poate face diferența între un vizitator și un client fidel. Specializat în administrare site și mentenanță site, mă dedic creării unei experiențe de navigare care nu doar impresionează, ci și fidelizează. Cu serviciile mele, vei obține un site web funcțional, protejat și optimizat, care transformă vizitatorii în adevărați fani ai brandului tău. Ce câștigi? Un avantaj competitiv care îți accelerează creșterea și îți consolidează poziția pe piață.

Strategie Integrată

De ce să colaborezi cu mine pentru administrarea și mentenanța site-ului tău?

Când ești în căutarea unui partener de încredere pentru administrarea site-ului tău, nu te uiți doar la expertiză tehnică. Cauți pe cineva care să înțeleagă viziunea și obiectivele tale. Specializat în administrare site și mentenanță site, îți ofer o strategie integrată care îmbină performanță, securitate și optimizare SEO. Cu mine, site-ul tău devine mai mult decât o simplă pagină web; devine un motor de creștere pentru afacerea ta.

Nu rata șansa de a-ți accelera succesul online. Hai să discutăm acum despre cum te pot ajuta să îți atingi și să depășești obiectivele digitale.


Ai nevoie de asistență imediată sau ai întrebări?


Apelează Email

Program

Luni -Vineri
09:00am - 17:00pm

Sâmbătă
11:00am - 13:00pm
Duminică - Închis