fbpx
Azi: 4 octombrie, 2022 / 3:37 pm

Servicii de digitalizare adaptate nevoilor voastre

Oferim un spectru larg de servicii de digitalizare și marketing adaptate nevoilor voastre. Îmbinăm servicii creative marketing & tehnologie pentru a stimula creșterea afacerii dvs. prin serviciile de digitalizare și marketing online, adaptate nevoilor voastre. Servicii Web Design Servicii Branding Servicii Analiza Servicii SEO Servicii Mentenanta

Servicii de digitalizare
JustWeb este o firmă de dezvoltare web care oferă o mare varietate de servicii de digitalizare. Oferim răspunsurile de care aveți nevoie, de la site-uri web complet configurabile și mobile friendly până la servicii SEO, cum ar fi copywriting și optimizare on-page și off-page.

 
Tot ceea ce aveți nevoie, de la proiectare până la finisare, este disponibil sub un singur acoperiș. Fie că aveți nevoie de design și dezvoltare de site-uri web unice sau de o strategie completă de digitalizare și SEO, atenția noastră este pregătită să vă ajute. Avem abilitățile, experiența și înțelegerea necesare pentru a dezvolta ceea ce aveți nevoie să reușiți.

Website Design

Proiectam interacțiuni inovatoare și personalizate pentru a încânta utilizatorii cu experiențe memorabile. Dezvoltarea unui site web de succes necesită un echilibru între stil și funcționalitate.

Servicii SEO

Cea mai rentabilă modalitate de a câștiga în mediul online este o strategie eficientă de optimizare organică a motoarelor de căutare, cum ar fi Google sau Bing, atunci când aceștia caută un produs sau un serviciu pe care îl oferiți.

Mentenanță

Mentenanța este o parte necesară a deținerii unui site web. Fără aceasta, site-ul dvs. web va începe să arate învechit, poate dezvolta erori din cauza schimbărilor mediului tehnic și așa mai departe.

Găzduire Web

Obțineți viteze incredibile ale paginilor pe site-urile dvs. prin găzduirea pe serverele noastre de înaltă performanță.

Copywriting & Crearea de conținut

Serviciul nostru de copywriting creativ oferă un proces minuțios și provocator pentru a descoperi și a capta cele mai importante lucruri despre afacerea dumneavoastră și pentru a le transmite succint prospecților și publicului țintă în moduri irezistibile și captivante.

Branding Digital

Definiți ceea ce reprezintă compania dvs., promisiunile pe care le veți face clienților dvs. și personalitatea pe care doriți să o transmiteți în funcție de publicul țintă.

Email Marketing

Prin intermediul sistemului nostru de marketing prin e-mail, marca dvs. va avea acces la potențiali clienți noi și va avea posibilitatea de a împărtăși mesajul dvs. cu cei care optează pentru acest serviciu.

Marketing Digital

Mulți dintre potențialii dvs. clienți petrec mult timp pe rețelele de socializare, unde pot interacționa cu materiale care, datorită unor algoritmi complecși, sunt orientate către viața lor - interese, relații și nevoi.

Social Media

Folosiți eficient rețelele sociale. Vă putem consilia cu privire la o serie de opțiuni care să vă ajute să vă conectați cu clienții și să vă răspândiți mesajul.

Strategie & Consultanță

Suntem un partener strategic dedicat obținerii de rezultate prin experiență, cercetare și creativitate.

E-Commerce

Construim site-uri de comerț electronic adaptate pentru o experiență optimă a utilizatorilor și vă maximizăm profitabilitatea prin facilitarea procesului de vânzare pentru toți.

PROCESUL NOSTRU

Soluții care durează

a.

PLAN

Îndrumați de cercetările noastre aprofundate, elaborăm un plan și stabilim elementele vizuale și creative care vor conduce direcția pentru toate activele digitale.

b.

DESIGN

Odată ce strategia este definită,veți avea un designer web dedicat pentru proiectul dvs., astfel încât să ajungeți la un design pe care să-l iubiți.

c.

CONSTRUIM

Aici începem să construim site-ul! Deoarece am convenit deja asupra unei direcții de design, noi vom face toată munca pentru a da viață proiectelor noastre.

d.

ÎNTREȚINERE & ASISTENȚĂ

După lansarea site-ului web, veți primi asistență cu privire la gestionarea panoului de administrare (CMS). Pachetele noastre de întreținere vă vor menține site-ul dvs. securizat și se vor asigura că toate programele dvs. sunt actualizate.

BRANDURI

Câțiva dintre clienții noștriCONTACTAȚI-NE AZI

Să începem
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.

Conducerea unei afaceri este dificilă, la fel ca și abordarea tuturor aspectelor legate de serviciile de digitalizare și marketing online adaptate nevoilor voastre.

JustWeb vine în întâmpinarea nevoilor dvs. unice în modul pe care îl considerați potrivit pentru cerințele dvs., fără a pierde din agilitatea de a livra servicii de digitalizare și marketing online și soluții cu mai mult impact și de a implementa schimbări cu ușurință adaptate nevoilor voastre.

Gestionarea afacerii dumneavoastră și identificarea resurselor pe care trebuie să le alocați poate fi un proces care necesită mult timp și stres. Suntem în măsură să creăm un plan de servicii de digitalizare și marketing personalizat pentru afacerea dumneavoastră, ușor de urmat. Lucrăm alături de dvs. cot la cot pentru a implementa planul și urmărim progresul pe parcurs.