fbpx
Azi: 21 mai, 2022 / 2:45 pm
Oferim un spectru larg de servicii. Îmbinăm servicii creative marketing & tehnologie pentru a stimula creșterea afacerii dvs. prin serviciile noastre. Servicii Web Design Servicii Branding Servicii Analiza

Serviciile noastre

Servicii JustWebJustWeb este o companie specializată în dezvoltare web care oferă o gamă largă de servicii de marketing digital și dezvoltare web. De la site-uri web complet personalizate și mobile responsive, până la servicii SEO, inclusiv copywriting și optimizare on-page și of-page, avem soluțiile de care aveți nevoie.

Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie sub un singur acoperiș, de la concept până la finalizare. Fie că sunteți în căutarea unui design și a unei dezvoltări personalizate a unui site web sau a unei campanii complete de marketing digital și SEO, echipa noastră de experți este aici pentru a vă ajuta. Avem abilitățile, experiența și cunoștințele necesare pentru a crea tot ceea ce aveți nevoie pentru a atinge succesul.

Website Design

Proiectam interacțiuni inovatoare și personalizate pentru a încânta utilizatorii cu experiențe memorabile. Dezvoltarea unui site web de succes necesită un echilibru între stil și funcționalitate.

Servicii SEO

Cea mai rentabilă modalitate de a câștiga în mediul online este o strategie eficientă de optimizare organică a motoarelor de căutare, cum ar fi Google sau Bing, atunci când aceștia caută un produs sau un serviciu pe care îl oferiți.

Mentenanță

Mentenanța este o parte necesară a deținerii unui site web. Fără aceasta, site-ul dvs. web va începe să arate învechit, poate dezvolta erori din cauza schimbărilor mediului tehnic și așa mai departe.

Găzduire Web

Obțineți viteze incredibile ale paginilor pe site-urile dvs. prin găzduirea pe serverele noastre de înaltă performanță.

Copywriting & Crearea de conținut

Serviciul nostru de copywriting creativ oferă un proces minuțios și provocator pentru a descoperi și a capta cele mai importante lucruri despre afacerea dumneavoastră și pentru a le transmite succint prospecților și publicului țintă în moduri irezistibile și captivante.

Branding Digital

Definiți ceea ce reprezintă compania dvs., promisiunile pe care le veți face clienților dvs. și personalitatea pe care doriți să o transmiteți în funcție de publicul țintă.

Email Marketing

Prin intermediul sistemului nostru de marketing prin e-mail, marca dvs. va avea acces la potențiali clienți noi și va avea posibilitatea de a împărtăși mesajul dvs. cu cei care optează pentru acest serviciu.

Marketing Digital

Mulți dintre potențialii dvs. clienți petrec mult timp pe rețelele de socializare, unde pot interacționa cu materiale care, datorită unor algoritmi complecși, sunt orientate către viața lor - interese, relații și nevoi.

Social Media

Folosiți eficient rețelele sociale. Vă putem consilia cu privire la o serie de opțiuni care să vă ajute să vă conectați cu clienții și să vă răspândiți mesajul.

Strategie & Consultanță

Suntem un partener strategic dedicat obținerii de rezultate prin experiență, cercetare și creativitate.

E-Commerce

Construim site-uri de comerț electronic adaptate pentru o experiență optimă a utilizatorilor și vă maximizăm profitabilitatea prin facilitarea procesului de vânzare pentru toți.

PROCESUL NOSTRU

Soluții care durează

a.

PLAN

Îndrumați de cercetările noastre aprofundate, elaborăm un plan și stabilim elementele vizuale și creative care vor conduce direcția pentru toate activele digitale.

b.

DESIGN

Odată ce strategia este definită,veți avea un designer web dedicat pentru proiectul dvs., astfel încât să ajungeți la un design pe care să-l iubiți.

c.

CONSTRUIM

Aici începem să construim site-ul! Deoarece am convenit deja asupra unei direcții de design, noi vom face toată munca pentru a da viață proiectelor noastre.

d.

ÎNTREȚINERE & ASISTENȚĂ

După lansarea site-ului web, veți primi asistență cu privire la gestionarea panoului de administrare (CMS). Pachetele noastre de întreținere vă vor menține site-ul dvs. securizat și se vor asigura că toate programele dvs. sunt actualizate.

BRANDURI

Câțiva dintre clienții noștriCONTACTEAZĂ-NE AZI

Să începem
proiectul dvs.

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.