Termeni și condiții


JustWeb.ro denumește în continuare pe JustWeb SRL

 

Bine ați venit la JustWeb.ro, o companie de web design din România. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă construiți afacerea online cu servicii personalizate care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de afaceri. Ne dedicăm oferirii celor mai bune soluții de creare de site-uri web și optimizare SEO. Dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere în stabilirea prezenței online și să vă ajutăm în dezvoltarea afacerii dumneavoastră și în atingerea obiectivelor propuse.

 

INTRODUCERE

 

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.justweb.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

 

CONȚINUT ȘI DREPTURI DE AUTOR

 

Conținutul, textele și designul site-ului aparțin JustWeb SRL și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea JustWeb SRL. Contractul de prestări servicii încheiat între JustWeb și Clienții săi da dreptul Clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului (manuale și tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intenție comercială.

JustWeb SRL poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

JustWeb SRL nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. JustWeb nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

 

COMENZI ȘI CERERI PENTRU OFERTE DE PREȚ

 

Comenzile sau cererile pentru oferta de prețuri pot fi date utilizând formularul de contact de pe acest site, e-mail, telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. JustWeb nu poate fi tras la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete.

La prețurile prezentate nu se aplica TVA, JustWeb SRL fiind o firma neplatitoare de TVA.

Prețurile în Euro sunt pur informative și ele sunt transformate în lei, la cursul BNR, în momentul începerii colaborării.

În cazul în care JustWeb consideră o cerere sau o comandă că fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizată de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

 

TERMENE DE LIVRARE A SERVICIILOR

 

Termenele de livrare a serviciilor se discuta pentru fiecare cerere în parte și sunt cuprinse în contractul de prestări servicii.

 

CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 

Exceptând cazurile menționate ulterior în acest contract, conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nicio formă și prin niciun mijloc, fără consimțământul anterior în scris al JustWeb SRL. Nu este permisă distribuirea sau copierea conținutului paginilor conținute în prezentul site, către orice terț, dar nelimitandu-se la coaching-ul conținutului acestui site. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site, pentru folosirea în scop necomercial, menționând sursa. Este de asemenea permisă păstrarea unei copii transparente a site-ului în scopul vizualizării sale numai atât timp cât sunteți conectat la internet.

 

MATERIALE TRANSMISE PREZENTULUI SITE

 

Orice material sau informație trimisă sau publicată pe acest site, prin orice mijloc, vor fi tratate că neconfidențiale și neproprietare, și că atare pot fi utilizate de JustWeb în orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau marketingul produselor. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din țară relaționată de site.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

 

Materialele și conținutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fără garanții explicite sau implicite de orice natură, inclusiv garanții de adecvare pentru scopuri comerciale, garanții de respectare a drepturilor de autor sau garanții de adecvare pentru vreun scop anume. JustWeb este absolvită în toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar dacă JustWeb a fost informată asupra posibilității apariției unor asemenea daune.

 

DISPOZIȚII FINALE

 

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la JustWeb SRL prevăzute în acest document. JustWeb SRL își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul după afișarea lor în acest document.