fbpx
Azi: 4 octombrie, 2022 / 4:39 pm

MAGAZIN ONLINE

Proiectare și dezvoltare
de site-uri web pentru magazinele online

Creăm site-uri web utile afacerilor de e-Commerce. Proiectele realizate de noi facilitează vânzarea produselor dvs. prin intermediul unui magazin online.
1 magazin Online JustWeb

Dezvoltare WebSite

Iată ce facem pentru ca site-ul dvs. de tip magazin online să se distingă de celelalte.

Doriți să vă vindeți produsele online? Vă ajutăm să creați un magazin online atractiv și facil de navigat, precum și un sistem de gestionare a conținutului și a produselor ușor de administrat.

Site-urile noastre de comerț electronic cu design unic lasă un impact de durată.

DESIGN RECEPTIV

Rezoluție adaptabilă a ecranului
Layout-uri atractive și creative
Conținut structurat

INTEGRARE

Integrare ERP
Integrare social media
Mai multe modalități de plată

CMS

Cele mai noi tehnologii
Flexibil pentru gestionarea conținutului

CHATBOT

Disponibil 24/7
Servicii îmbunătățite pentru clienți
Reducerea costurilor

PERFORMANȚĂ

UI/UX receptiv
Un site web mobile-first
Optimizare SEO

BACKEND

Tablou de bord personalizat
Administrare eficientă
Gestionarea ușoară a magazinului

MAGAZINE ONLINE & CREARE SITE WEB

Proiectarea și dezvoltarea magazinelor online oferă un potențial extraordinar pentru o creștere rapidă a afacerii într-o varietate de domenii.

MAGAZINUL DVS. ONLINE

 • Design responsive
 • Mai multe vânzări pe mobil
 • Configurare facilă a produselelor
 • Proces de comandă intuitiv
 • Metode multiple de plată
 • Optimizat după criteriile GPeC
 • Disponibilitatea a peste 150 de aplicații

FOCUS PE MARKETING

 • Promoții & Coduri de reducere
 • Instrumente de SEO
 • Email Marketing
 • Recuperarea coșurilor abandonate
 • Ghidarea cliențiilor să își finalizeze comanda
 • Fidelizarea clienților
 • Implicarea clienților

MAGAZIN ONLINE LA CHEIE

 • Suport
 • Găzduire
 • Certificat SSL
 • Internaționalizarea magazinului online
 • Teme personalizate pentru magazinul dvs.
 • Secțiune pentru știri sau blog
 • Consultanța GRATUITĂ

Creare Site Web-justweb

MAGAZIN ONLINE EFICIENT

De ce să alegeți JustWeb pentru dezvoltarea magazinului online?

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Aplicăm concepte inedite pentru a crea soluții online ușoare și funcționale care să răspundă cel mai bine nevoilor afacerii.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Oferim servicii de dezvoltare eCommerce de neegalat pentru a crea site-uri web de tip magazin online competitive care să ofere afacerii dvs. un avantaj notabil.

cAQ6kRX0ZQyoBAAAAAElFTkSuQmCC Rexpentăm termenele limită și asigurăm o livrare la timp printr-o procedură bine organizată, menținând în același timp standarde de înaltă calitate.

CONTACTAȚI-NE AZI

Să începem
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea.

Doriți să vă deschideți un magazin online? Înțelegem că perspectiva de a crea o afacere pe internet poate fi descurajantă, mai ales dacă nu sunteți pasionat de tehnologie.

Totuși, nu sunteți singur. Am decis să vă ajutăm cu dezvoltarea unui magazin online cu GoMag.

Gomag este o platformă de comerț electronic SaaS care oferă un set competitiv de caracteristici pentru a vă ajuta să vă înființați și să vă puneți în funcțiune magazinul online.

Gomag, se adresează întreprinderilor mici și, mai nou, comercianților cu amănuntul mai mari de pe piața medie, oferă un amestec plăcut de capacități native și conectori de la terți cu alte programe de afaceri.

Niciodată nu a existat un moment mai bun decât acum pentru a înființa o afacere pe internet.

Oricine are un calculator poate începe în câteva minute și fără a învăța vreo abilitate specifică.

Pentru a crea un magazin online, veți avea nevoie de JustWeb.

Designul și funcționarea site-ului dvs. de comerț electronic pot face sau nu conversiile și pot avea un impact asupra rezultatelor dvs. financiare.

Un site de tip magazin online dispune de numeroase niveluri de funcționalitate pe care site-urile obișnuite nu le-au, cum ar fi un server web pentru a găzdui un magazin, procesarea plăților, o bază de date de inventar și un sistem complex de expediere utilizat pentru a transporta articolele.

Ce este mai exact un magazin online la cheie?


Fără îndoială că sunteți conștient de diferențele dintre platformele de comerț online open-source, SaaS și cele personalizate.

Nu mai este o noutate faptul că prefer platformele la cerere în detrimentul celor open-source sau la comandă – și nu doar pentru că am construit una, ci și pentru că are avantaje pe care celelalte platforme nu le au.

Vedeți, ar putea dura 4-5 luni pentru a începe să obțineți un profit folosind soluții open-source. Uneori durează mult mai mult. Pentru a mă ajuta să înțeleg mai bine, spuneți-mi care dintre cele două posibilități vi se pare cea mai bună.

Folosiți designul de ultimă generație al site-ului pentru a stimula vânzările cu magazinul online.

JustWeb creează site-uri de eCommerce de înaltă calitate.

Colaborăm cu clienții pentru a crea un site de tip magazin online de înaltă funcționalitate care generează vânzări rapid, fără efort și eficient. Descoperiți cum profesioniștii noștri în marketing digital vă pot ajuta să creșteți ROI-ul cu un magazin online nou și creativ.

Există mai multi constructori de site-uri de comerț electronic din care puteți alege.

Constructorii de site-uri de comerț electronic facilitează configurarea și întreținerea magazinului online.

Luați în considerare obiectivele afacerii dumneavoastră, modelul de operare și verticala, precum și nevoile tehnologice ale magazinului online, pentru a lua cea mai bună decizie.

Creșteți-vă vânzările prin simplificarea localizării și interacțiunii cu compania dumneavoastră.

JustWeb vă optimizează site-ul astfel încât să apară în căutările Google.

În plus, instrumentele integrate de marketing prin e-mail și social media vă ajută să creșteți relațiile și veniturile.

Crearea unei prezențe web (magazin online) cu adevărat competitive și pline de viață presupune să mergem mai departe, ajutând la creșterea afacerii, oferind consultanță la fața locului și concepând un mesaj și un site personalizat pe baza contribuției și filozofiei dumneavoastră.

JustWeb va dedica timpul necesar pentru a atinge aceste obiective și pentru a vă transmite mesajul, respectând în același timp bugetul existent, și vom fi acolo pe măsură ce compania dvs. se extinde pentru a schimba și personaliza noi soluții pentru a satisface cerințele dvs. în schimbare.

Dezvoltatorii noștri web realizeaza fiecare magazin online (site web) folosind un set de metode pe care le-am conceput cu rezultate dovedite pentru clienții noștri.

Prima consultare inițială pentru a discuta obiectivele generale, pentru a obține informații despre conceptul de design al site-ului magazin online și pentru a stabili un calendar al proiectului.

La JustWeb, luăm în considerare cu atenție ideile și obiectivele dumneavoastră înainte de a realiza magazinul online (site web) care nu numai că vă va face mândru, dar vă va ajuta să obțineți succesul pe care îl căutați.

Vom discuta despre obiectivele dvs. generale, vom identifica piața dvs. țintă, aspectul site-ului de tip magazin online, cum ar fi culoarea, stilul și navigarea pe site, precum și orice alte probleme pe care le puteți avea.

Vom crea un program de lucru și vom decide dacă ne veți furniza grafica și textul sau dacă JustWeb va crea grafica, textul și fotografiile pentru proiectul dumneavoastră.

Servicii pentru eCommerce

Personalul de la JustWeb care oferă servicii de realizare magazin online – eCommerce este bine informat și competent. Înțelegem comportamentul de cumpărare online și semnificația fiecărei întâlniri. Drept urmare, ne ajutăm clienții să dezvolte și să mențină site-uri web prietenoase pentru clienți.

Clienții au la dispoziție o multitudine de afaceri online din care pot alege. Noi vă ajutăm să vă facem să fiți prima lor alegere.

Vă putem ajuta să creșteți comenzile, să dezvoltați o bază de clienți recurentă și să îmbunătățiți loialitatea față de marcă. În mod similar, echipa noastră de comerț electronic este capabilă să reducă blocajele și să crească conversiile.

Examinăm designul, analizele, fluxurile de lucru și obiectivele dvs. ca întreg. După aceea, vom colabora pentru a dezvolta o strategie cuprinzătoare pentru a îmbunătăți experiențele vizitatorilor. În plus, afișăm informații esențiale în timpul ocaziilor vitale. Mici modificări de design sau de call to action de-a lungul experienței clienților pot reduce abandonarea coșului și pot câștiga consumatori!

Experții noștri au o experiență vastă cu o varietate de platforme populare, Gomag și WordPress. Prin urmare, experiența noastră în exploatarea acestor platforme vă ajută să atrageți, să serviți și să păstrați clienții.

Timp de mulți ani, magazinele online, sau e-commerce, au fost motorul care a propulsat internetul. Fără el, 80% din afacerile actuale bazate pe internet nu ar exista, iar în prezent reprezintă o preocupare majoră pentru fiecare firmă.

Realizăm și întreținem magazine online ca firmă de design și dezvoltare web pentru magazine online și e-commerce. Clienții noștri variază de la cărucioare de cumpărături standard și centre de plată până la bănci și conglomerate internaționale. Aceștia au mizat pe afacerile și interesele lor pe capacitatea noastră de a crea ceva valoros și relevant pentru nevoile lor.

Dacă aveți în prezent un site web, transformarea acestuia într-un site de e-commerce îl poate transforma într-un generator de bani.

Atunci când alegeți cum să vă transformați site-ul web într-o afacere online profitabilă, va trebui să luați o mulțime de decizii. Ar trebui să fiți prudent în timp ce căutați o afacere pentru a înființa sau a transforma site-ul dvs. existent într-un magazin online.

Dacă noul dvs. site este lipsit de încredere sau este prost construit, vizitatorii îl vor evita de teama fraudei și a furtului. Mulți dintre clienții noștri vin la noi după ce au avut o astfel de experiență neplăcută, iar noi le-am dovedit că suntem cei mai buni. Mulți dintre ei se întorc pentru a adăuga noi caracteristici la afacerile lor online!

Noi suntem echipa de dezvoltare eCommerce de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Un site web puternic de eCommerce este piatra de temelie a afacerii dvs. de vânzare cu amănuntul online, iar JustWeb recunoaște necesitatea de a folosi tehnologia de ultimă oră pentru a optimiza profitabilitatea magazinului online.

Soluțiile noastre de eCommerce oferă cele mai bune caracteristici și funcționalități standard, fiind în același timp agile și complet configurabile. Echipa noastră poate crea caracteristici personalizate de la zero, se poate conecta cu ERP de planificare a resurselor întreprinderii, poate aduna date din mai multe surse și poate concepe o soluție pentru brandul și obiectivele dumneavoastră de e-commerce.

Capacitățile site-ului dvs. de e-commerce sunt nelimitate.

Site-urile de eCommerce au transformat modul în care consumatorii fac cumpărături online și în care companiile își vând și își comercializează produsele. Dacă sunteți o organizație mai mare care dorește să construiască un site de comerț electronic personalizat și bine marcat, JustWeb are oamenii și soluțiile necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele la scară largă.

Împingem limitele designului de site-uri web de eCommerce personalizate cu caracteristici și funcționalități nelimitate pentru a aduce idei noi la viață.

Proiectul dvs. va fi gestionat cu profesionalism și creativitate, de la consultanța inițială și brainstorming-ul inițial până la dezvoltare și implementare.