fbpx
Azi: 2 octombrie, 2022 / 11:16 pm

De ce este important să ai un site web securizat?

Este posibil să nu fi luat în considerare necesitatea securității site-urilor web în calitate de proprietar al unei afaceri online, dar ar trebui să fie o componentă critică a gândirii dvs. și nu numai.

JustWeb înțelege importanța proiectării și construirii site-urilor web ale companiilor care nu numai că arată bine și funcționează bine, dar au și cele mai mari niveluri de securitate care le traversează. Acest lucru vă protejează atât datele dvs. cât și pe cele ale clienților dvs.

Am auzit cu toții despre încălcări enorme ale securității datelor de-a lungul anilor, iar acestea pot cauza probleme uriașe pentru o firmă în ceea ce privește etica, dar pot dăuna grav și reputației brandului.

Este mai puțin probabil să aibă clienții încredere în dvs. și să devină loiali, pe termen lung, dacă sunteți perceput ca fiind slab în ceea ce privește securitatea și dacă aceștia se tem că datele și informațiile lor personale pot fi compromise trimițând detalii pe site-ul dvs. ca parte a oricărui tip de tranzacție.

Afacerile mici și cele aflate în expansiune trebuie să găsească o modalitate cu costuri reduse de a asigura securitatea completă a site-ului web. Luați în considerare acest lucru: un site WordPress piratat poate fi extrem de dăunător pentru compania dvs.

Ar putea duce la pierderi de bani și vă poate ruina imaginea până la punctul în care ar fi nevoie de ani de zile pentru a vă recupera sau, mai rău, ar putea fi ultimul cui în sicriul reputației mărcii dvs.

site web securizatDacă site-ul dvs. web colectează informații sensibile, acestea trebuie să fie protejate pentru a evita un atac cibernetic. Un hacker ar putea eventual să colecteze informații sensibile despre clienții dvs. prin distribuirea de malware prin site-ul dvs. și prin urmărirea vizitelor pe site, dacă această securitate nu este implementată.

Un site web al unei companii poate colecta următoarele informații:

  • Numele clientului
  • Adresa de e-mail a clientului
  • Informații despre cardul de credit
  • Adresa de livrare
  • Alte informații personale

În cele mai multe situații, hackerii nu vizează un site web specific, bazându-se în schimb pe roboți și pe automatizare pentru a descoperi site-uri web potențial vulnerabile și a întocmi liste de răzuire pentru o serie de deficiențe de securitate comune în site-urile web WordPress, de exemplu.

Ce este un certificat SSL și un site web HTTP?

SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnică de criptare care conectează un server și un client (de obicei, între un site web și un browser sau un server de e-mail). Obținând un certificat SSL pentru site-ul dvs. web, veți încărca o colecție de fișiere de date pe serverul dvs. pentru a stabili o conexiune criptată, iar vizitatorilor de pe site-ul dvs. le va fi prezentat un lacăt verde.

HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol) este o extensie HTTP care asigură o conexiune sigură între un browser și un server web. Acesta protejează vizitatorii site-ului dvs. web de „atacuri de tip man-in-the-middle”, în care sunt sustrase informații despre cardul de credit și parola. A devenit standardul industriei pentru securitatea site-urilor web pe măsură ce a devenit mai accesibil.

Avantajele unui site web securizat

securizatUn site web securizat criptează datele care pot fi personale sau sensibile.

Această cheie de criptare este activată de îndată ce datele sunt introduse într-un formular de site web. Acest lucru sporește securitatea și reduce probabilitatea de a fi detectat de un utilizator neautorizat și poate periculos.

Care sunt avantajele creșterii securității site-ului dvs. web?

Loialitatea față de brand – Unul dintre cele mai importante motive pentru a vă îmbunătăți securitatea site-ului dvs. web este acela de a dezvolta încrederea clienților dvs. actuali și viitori.

Cum vă puteți aștepta ca un vizitator al site-ului dvs. web să rămână și să furnizeze informațiile sale personale dacă vede un banner de avertizare pe care scrie „NU ESTE SIGUR”? O emblemă de lacăt pe site-ul dvs. web îl asigură rapid pe utilizator că orice date colectate vor fi în siguranță.

Clasamente SEO (Search Engine Optimization)Când vine vorba de securitatea site-ului dvs. web, nu este vorba doar despre date și încredere. De asemenea, securitatea ajută la îmbunătățirea rezultatelor motorului de căutare Google.

Un site web securizat este un bun factor de clasificare în Google, prin urmare, trecerea la HTTPS sau obținerea unui certificat SSL vă poate ajuta să vă protejați datele și, în același timp, să vă sporiți efortul SEO.

Etichete pentru site-uri web – Google va desemna orice site web HTTP ca fiind „nesigur”, prin urmare, este mai crucial ca niciodată să vă protejați site-ul web și să vă asigurați că este HTTPS.

Ca urmare, acesta va fi etichetat ca fiind sigur de către Google, ceea ce îl va face o perspectivă mai atrăgătoare pentru utilizatori și potențiali cumpărători.

Stimularea conversiilor – Un site web vizibil sigur nu numai că se va descurca mult mai bine în atragerea vizitatorilor, dar vă va ajuta și să vă îmbunătățiți rata de conversie.

Chiar dacă un utilizator nu are o înțelegere tehnică a modului în care funcționează securitatea unui site web, acesta va avea încredere într-un site care este în mod evident sigur și nu îl sperie cu avertismente privind datele și altele asemenea.

În ceea ce privește ratele de conversie, există o diferență semnificativă între un site web HTTP și unul HTTPS.

Proiectarea de site-uri web sigure JustWeb

Securitatea cibernetică este una dintre cele mai grave probleme economice pentru proprietarii de afaceri din ziua de azi. Este un lucru pe care un proprietar de mică afacere nu îl ia în considerare în mod obișnuit, pentru că de ce ar face-o?

Aici intervenim noi. Fiecare strategie pe care o executăm și fiecare site web pe care îl construim este făcut cu gândul la securitatea online.

Vrem să fiți în siguranță, pentru a avea încredere în dvs. consumatorii și pentru ca noi să stabilim pentru dvs. un brand care să fie instantaneu identificabil ca o locație în care clienții își pot lăsa datele și informațiile fără griji.

Logo - JustWeb

Sunteți interesați de crearea unui website? Aveți nevoie de marketing digital sau servicii SEO pentru site-ul dumneavoastră? JustWeb este alegerea potrivită pentru nevoile dvs.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
    0Comments

    No Comment.